An-Sophie met Alizée (7), die de gulle lach van haar papa heeft geërfd. "Ze is een vrolijk kind. Haar geluk is het mijne."
Volledig scherm
PREMIUM
An-Sophie met Alizée (7), die de gulle lach van haar papa heeft geërfd. "Ze is een vrolijk kind. Haar geluk is het mijne."

Weduwe Wouter Weylandt: "Na de geboorte heb ik gezegd: ik wil niét blijven hangen in mijn verdriet"

Ze wéét wat de zeven maanden zwangere vriendin van de zopas overleden atleet Niels Van Doorne (29) de komende jaren moet doorstaan. Hoe verdomd zwaar het zal worden. "Maar ik weet ook dat je daardoor geraakt én dat je opnieuw gelukkig kan worden", zegt An-Sophie De Graeve (34). Zelf was ze vijf maanden ver toen ze haar geliefde, wielrenner Wouter Weylandt (26), verloor. "Meteen na de geboorte van Alizée heb ik de klik gemaakt en gezegd: ik wil niét in mijn verdriet blijven hangen."

  1. "Wellicht meer volk op evenementen"
    PREMIUM

    "Wellicht meer volk op evenemen­ten"

    Er komt wellicht een versoepeling voor de evenementen, uiterlijk tegen september. Dat zei Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) gisteren in VTM Nieuws. Hij bevestigde daar dat de Nationale Veiligheidsraad woensdag een versoepeling voor de evenementensector zal bespreken. "Dat is de voornaamste reden waarom een nieuwe Veiligheidsraad is bijeengeroepen", aldus Jambon, die de sector tegen 15 juli meer duidelijkheid beloofde. "Alle soorten evenementen, zowel culturele als sportieve, zullen besproken worden."