Mama Tania en broers Florent en Cedric (op de rug gezien). Zijn broers noemen de afwijzing door een schoolvriendin "die met zijn voeten speelde" een extra trigger.
Volledig scherm
PREMIUM
Mama Tania en broers Florent en Cedric (op de rug gezien). Zijn broers noemen de afwijzing door een schoolvriendin "die met zijn voeten speelde" een extra trigger. © Gianni Barbieux

Weduwe van vermoorde burgemeester van Moeskroen op het proces: “Je hebt hem ter dood veroordeeld en geëxecuteerd, Nathan. En ik vergeef het niet”

Op het proces van de jonge moordenaar van Alfred Gadenne, burgemeester van Moeskroen, getuigden gisteren de weduwe van Gadenne en de moeder van de dader, Nathan Duponcheel. Nathan legde de schuld van de zelfmoord van zijn vader bij de burgemeester. Het verhaal van twee gebroken vrouwen tijdens het proces. 

  1. PREMIUM

    Optreden Gene Thomas zo leuk dat het is stilgelegd

    Tot drie keer heeft de organisator van de Good Mood Summer Bar in Laarne Gene Thomas gevraagd z'n optreden stil te leggen. Reden: het publiek leek de coronamaatregelen vrijdag in al zijn enthousiasme even vergeten. "Na overleg met de ordediensten hebben we besloten om het evenement zelf twee uur vroeger dan voorzien stil te leggen", zegt de organisatie vzw Samuse. nu Optredens in openlucht kunnen enkel voor een zittend publiek met een maximum van 400 personen, maar op beelden is te zien dat van social distancing geen sprake is en zowat de hele feestzone staat te dansen. Verdere optredens in de zomerbar achter het kasteel van Laarne mogen gewoon doorgaan. "Maar als we opnieuw merken dat de regels geschonden worden, zullen we niet aarzelen om ook die vroegtijdig stop te zetten."