Watts worden steeds duurder

LET EXTRA GOED OP ALS JE NIEUW ELEKTRICITEITS- CONTRACT AFSLUIT

Een vast of variabel tarief, een korte- of langetermijncontract: het is begrijpelijk dat u eens blaast wanneer u een nieuw energiecontract afsluit. Maar het loont dezer dagen absoluut om het toch allemaal te bestuderen. Afhankelijk van het type contract moet u misschien tot 100 euro extra per jaar ophoesten voor elektriciteit.
REUTERS Een vast of variabel tarief, een korte- of langetermijncontract: het is begrijpelijk dat u eens blaast wanneer u een nieuw energiecontract afsluit. Maar het loont dezer dagen absoluut om het toch allemaal te bestuderen. Afhankelijk van het type contract moet u misschien tot 100 euro extra per jaar ophoesten voor elektriciteit.
Een vast of variabel tarief, een korte- of langetermijncontract: het is begrijpelijk dat u eens blaast wanneer u een nieuw energiecontract afsluit. Maar het loont dezer dagen absoluut om het toch allemaal te bestuderen. Afhankelijk van het type contract moet u misschien tot 100 euro extra per jaar ophoesten voor elektriciteit. Want de watts worden steeds duurder.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Grootjans

    Die meerkost van die kerncentrales dat is voor die mankementen(scheurtjes enz..) te betalen zeker die de afgelopen jaren zijn opgetreden in Doel en Tihange, waarom moet daar de gewone werkende consument voor betalen terwijl er dikkere heren en madammen rond lopen waar het beter van af kan uit hun geldbeugels, de armoede wordt hier nog maar eens aangewakkerd door die prijsstijgingen, echt een schande wie dit(mee) beslist heeft.