Volledig scherm
© photo_news

Wat wij u wensen voor het nieuwe jaar

Iedereen: een gezond jaar. Ons land: een regering, een echte. Amerika: een president, een echte. Kim Jong-un: skinny jeans. Lutgart Simoens: haar lot in eigen handen. De Pia's en de Victors: leven zonder loten. De CEO van Novartis: een rechtse directe van Delfine Persoon. 

16 reacties

 • jacques philips

  1 jaar geleden
  Een gelukkig 2020 aan al zij die het ons mogelijk maken de Beste krant van het land te lezen
 • Rachel Cousse

  1 jaar geleden
  Ik wens een medicijn dat alle kankers definitief kan genezen. Een oplossing voor alle honger, armoede en oorlogen op de hele wereld, zodat iedereen gelukkig is met wat ze hebben......en waar ze leven. En terug naar de jaren '60 en '70 ? niet altijd even makkelijk, maar in vergelijking met nu ? Een paradijs.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Beste Wensen aan al diegene die HLN mogelijk maken.Wensen?. misschien zoals hieronder een land zoals 70 jaar geleden,voor de rest dat ieder zijn mening mag gerespecteerd worden ook al ben je er niet mee eens.Proost
 • Gijs De Wachter

  1 jaar geleden
  Ik wens alle journalisten die door weer en wind enorm veel succes!!!!!! Dus ik mag hopen dat jullie je job met plezier doet 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣
 • John Rogers

  1 jaar geleden
  Met veel plezier heb ik dit gelezen en genoten er nog hoop is en voor allen die in staat waren om dit te lezen, gelukkig Nieuwjaar voltallige HLN en lezers! Bedankt!
 1. PREMIUM

  Premier schiet 'dubbele ministers' van Jambon meteen af

  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) lanceerde afgelopen weekend een opvallend voorstel voor de federale regeringsonderhandelingen. Hij wou in de volgende federale regering een reeks ministerportefeuilles verdelen tussen een Nederlands- en een Franstalige minister. De Vlaamse minister van Werk in de federale regering zou dan nauw samenwerken met zijn collega van Werk in de Waalse regering, aldus Jambon. Volgens Jambon moeten naast arbeidsmarkt onder meer ook de bevoegdheden gezondheidsbeleid "op één hand komen". "Je kan dat al voorbereiden door ze te splitsen binnen de federale regering. We moeten naar een ander model gaan." Net als de PS reageerde premier Sophie Wilmès (MR) meteen afwijzend op het voorstel. "Als minister op het federaal niveau moet je het hele land verdedigen. Het maakt niet uit van je welke zijde van de taalgrens je komt."
 1. PREMIUM

  Camps

  Na de uitspraak van het Internationaal Sporttribunaal over de Financiële Fair Play van City voelen de grote clubs zich gesterkt om het geld te laten rollen als knikkers. Manchester City werd over de hele lijn vrijgesproken, de UEFA mag zijn wonden likken. Oud-premier Jean-Luc Dehaene draait zich niet eens meer om in zijn graf. Hij wist dat het wildste kapitalisme zou zegevieren. Voortaan kunnen voetbalclubs zonder enige tegenwind beurskoersen bepalen. Zie Kevin De Bruyne grinniken.
 2. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld