Wat de voetbalfan het meest stoort, is het vermoeden van opgezet spel, van matchfixing

Onze Opinie

In het kader van een grootschaling onderzoek naar een fraudezaak in het Belgische voetbal werden 57 huiszoekingen verricht. Spilfiguur is Mogi Bayat.
Photo News. In het kader van een grootschaling onderzoek naar een fraudezaak in het Belgische voetbal werden 57 huiszoekingen verricht. Spilfiguur is Mogi Bayat.
Is er een traumatoloog in de zaal? Want mevrouw Bayat is ondersteboven van het machtsvertoon waarmee de politie gisteren bij haar en haar man is binnengevallen. Voor de ogen van haar kinderen kreeg mevrouw een pistool tegen haar slaap. Nietsvermoedend opgeschrikt uit haar comfortabele leventje, want manlief doet gouden zaken op een goudeerlijke manier, toch? Kleiner is de kans dat ook meneer Bayat zich gisteren een hoedje schrok toen hij de politie over de vloer kreeg. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Denis Van den broeck

  Welkom in België waar alles kan en niks moet !!!!

 • werner Van der Kelen

  Voetbal is een grote knoeiboel waar heel veel zwart geld circuleerd, en heeft nog weinig met sport te maken, die met de grootste pot is de winnaar

 • Jacky Verheyen

  Eupen - Moeskroen wordt niet besproken, schoolvoorbeeld van omkoping, dus ondanks alle commotie blijft het hele voetbalwereldje corrupt , hoe idioot zijn wij als supporters

 • Marc Maes

  Voetbaluitslagen voorspellen is altijd een beetje gokken. Zoals de bestuursleden en managers vd ploegen altijd zeggen, de match moet eerst gespeeld worden.

 • Staf Van Reeth

  Matchfixing is beetje gelijk belgische politiek : iedereen mag stemmen, maar de match is nu al gefixt... welkom in Belgie