De liefde is al langer wederzijds. In november 2017 gaf senator Pol Van den Driessche (N-VA) Puigdemont nog een rondleiding door Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
De liefde is al langer wederzijds. In november 2017 gaf senator Pol Van den Driessche (N-VA) Puigdemont nog een rondleiding door Brugge. © BELGA

Wat als... Puigdemont opkomt voor N-VA?

Carles Puigdemont: die opvallende naam circuleert om de Europese N-VA-lijst te duwen. De vrijage tussen de afgezette Catalaanse minister-president en de Vlaams-nationalistische partij is al een tijdje gaande en beiden kunnen garen spinnen bij zijn kandidatuur.

355 reacties

 • Ingrid De Cremer

  5 jaar geleden
  Catalonia , wil zich afscheuren ,maar, blijkbaar mag dit niet ! No , ja, dan kan men ieder getrouwd koppel verbieden te scheiden , nietwaar ?
 • Jos Verelst

  5 jaar geleden
  Dit zou inderdaad een meesterzet zijn die de hele Spaanse regeringsmaffia en gerechtelijke ambtenaren gangsters voor schut zou zetten. Absoluut doen, mijn stem heb je bij deze al.
 • guido Bervoets

  5 jaar geleden
  Puigdemont kan toch ook op een Catalaanse/Spaanse separatistische lijst gaan staan voor Europa, hij hoeft daarvoor toch niet in Spanje zelf te zijn? Wat is het nut ervan om zo iemand op een Vlaamse/Belgische lijst te zetten behalve om dan hem de Catalaanse zaak te laten verdedigen in het Europees parlement en wat hebben WIJ daaraan? En met ons belastinggeld?
 • Eddy DESMET

  5 jaar geleden
  Er is slechts één plek waar Puigdemont thuishoort : achter de tralies van een kleine cel, waarin hij zich eens ernstig kan bezinnen over zijn wandaden én over zijn grootheidswaanzin. Je moet al flink gestoord zijn om met een dergelijk individu samen te werken !
 • Andté Herbots

  5 jaar geleden
  Peter Cuyvers,Op vlaams belang stemmen is zo goed als een verloren stem.Wie zou er met racisten willen samenwerken? ik zie geen enkele partij dit doen.Dus dat zijn dan verloren stemmen.