"Waren betere ploeg over de twee matchen"

"Er was maar één ploeg die de finale verdiende en dat was Kortrijk", zei Glen De Boeck behoorlijk scherp na de wedstrijd. Philippe Clement knipperde even met de ogen, maar De Boeck argumenteerde: "Over de twee wedstrijden waren wij beter. De eerste helft in Kortrijk hebben we de tegenstand gewoon onder de voet gelopen. Hier waren we mekaar waard, maar wij waren helaas niet efficiënt en dat betaal je cash."

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery