Waarom 'Leef' van André Hazes Jr. plots potten breekt op Studio Brussel: "Uit zo'n fout liedje put je moed"

Drie jaar heeft hij moeten wachten voor hij zijn gram haalde, maar André Hazes Jr. heeft zijn allereerste nummer 1-hit in Vlaanderen te pakken.
ANP Drie jaar heeft hij moeten wachten voor hij zijn gram haalde, maar André Hazes Jr. heeft zijn allereerste nummer 1-hit in Vlaanderen te pakken.
Wie de voorbije dagen naar Studio Brussel luisterde, zal het weleens meegeneuried of zelfs -gebruld hebben: 'Leef' van André Hazes Jr. werd grijsgedraaid. Maar hoe kan het dat een smartelijke polonaise van drie jaar oud plots een alternatieve jongerenzender verovert?

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Dupont

  Al de VRT zenders kunnen mij gestolen worden , koop u een internet radio en ontdek de zenders weer niet de hele tijd op gezeverd word maar echte non stop goede muziek word gedraaid.

 • wim Vanhecke

  Tis erg gesteld met deze radio zender

 • Geert De poorter

  Deze muziek maakt mensen blij en wat is er mooier dan mensen die gelukkig zijn,moet niet altijd deprie muziek zijn op studio Brussel het is al donker genoeg op deze aardbol!

 • marie-claire de bosscher

  vind het een goed nummer, leuk, een echte meezinger.... (enne ben eigenlijk fan van techno-house-trance....)

 • Jean Jaques d’Ardennes

  Alternatieve jongeren zender? In de jaren 80 oké, maar nu is het gewoon commerciele brol dat er gerdraaid wordt.