Exclusief voor abonnees

Waarom de special forces eigen gin, T-shirts en aanstekers verkopen

Fly (rechts), bekend van 'Kamp Waes', is één van de initiatiefnemers.
VRT - deMensen Fly (rechts), bekend van 'Kamp Waes', is één van de initiatiefnemers.
De special forces hebben een eigen webshop geopend. "Om een spaarpot aan te leggen voor leden en hun familie die het moeilijk hebben", zegt Fly, bekend van 'Kamp Waes.' "Want wij nemen de meest extreme risico's, maar blijven vaak in de kou staan als er iets misloopt."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Andreas Maheim

  Al die haat en verwijten hier maar niemand die hun beroep zou willen/kunnen uitvoeren in hun plaats. Hilarisch dit...

 • Walter Van der Aa

  Walter van der aa. Respect voor deze mensen, ze kunnen niet 24/24 in de touwen hangen en hebben enorme risico’s bij het uitvoeren van hun job. Ze kiezen er uiteraard zelf voor. Maar de spreuk : de banken en de verzekeringen geven een paraplu als de zon schijnt en pakken hem terug als het regent is een waarheid .

 • Marc Schildermans

  Ze worden meer dan dik genoeg betaald voor wat ze presteren in hun loopbaan. Ken er genoeg die op hun 33e een rustig jobke krijgen in Melsbroek met 2000€ net per maand voor 1 dag per week te werken. Voor de rest gaan ze dan nog bijverdienen int zwart. Ze zijn niet allemaal zo maar er zijn er wel heel veel bij!

 • Tom Van Calster

  Jos Nijs, dan moet jij eens dringend met Amerikaanse veterans praten. Zeker met diegenen die er iets aan overgehouden hebben zoals ik er een paar ken. Die moeten elke keer vechten om medische zorgen.

 • Karl Huysmans

  Respect voor deze mannen. En ja,als deze helden in de kou blijven staan als er iets gebeurd!!!!!daar verschiet ik niets van. Typisch België.