Exclusief voor abonnees

Vrouw maakt dodelijke crash met parapente: "Ze was bewusteloos door de hitte”

Lydia Jaecques (32) en haar partner, Aymard Demeyere.
Hans Verbeke Lydia Jaecques (32) en haar partner, Aymard Demeyere.
Voor de ogen van haar partner en haar vader heeft een 32-jarige vrouw woensdagavond een dodelijke crash gemaakt met haar parapente in Diksmuide. "Ik zag het fout lopen en riep nog dat ze moest corrigeren. Maar waarschijnlijk is ze onwel geworden door de hitte. Dit is zo onrechtvaardig: wij zouden samen stokoud worden."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gino Denil

  Er zijn er ook die in hun zetel achter hun gazet een beroerte krijgen. Of een zebrapad oversteken is ook gevaarlijk. Toch een vrouw die genoot van het leven en het wist te waarderen. En blijkbaar de mensen rondom haar ook. Als dat soort mensen heen gaat is het altijd een verlies.

 • Jannie Pam

  Lydia , ons top vrouwke. geen woorden voor,alleen pijn. elke keer als jij kwam met je fantastisch mooie lach, met je heerlijke mopjes,met je geweldige humor en vooral met je mooie vriendschap. je maakte zoveel mensen gelukkig, alleen al door bij ons te zijn, we gaan je missen. we verliezen een fantastisch mooie vrouw, oneerlijk is dit leven. :'(

 • Erwin Vandriessche

  Tja tragisch, maar de gevaren van die hobby zijn niet te onderschatten.

 • danny buyse

  Michael Dimers, heel juist man. Stoer doen en de macho uithangen zijn er hier een heleboel goed in maar waar ze wel de realiteit daardoor verliezen. Veel sterkte voor diegene die achterblijven.

 • ronny cockuyt

  Echt een ramp voor die vrouw en de familie,maar toch wil ik wel voorzichtig zeggen als dat verantwoord is om in zulk weer dat te doen,als moeder van 4 kinderen zulke risicos te nemen,een dagje uitstellen tot het minder warm was kon toch ook?de weerman praate zelfs van nog 23gr warmte op 1.5 km hoogte.