Exclusief voor abonnees

Vrouw doodgeslagen tijdens zoveelste ruzie

DADER STOND BIJ POLITIE BEKEND VOOR PARTNERGEWELD

Hij stond bekend voor partnergeweld. De politie was al meermaals bij hem aan de deur geweest. Dat weerhield Danny S. (48) er niet van zijn vriendin (56) dood te slaan tijdens een zoveelste ruzie.
rv Hij stond bekend voor partnergeweld. De politie was al meermaals bij hem aan de deur geweest. Dat weerhield Danny S. (48) er niet van zijn vriendin (56) dood te slaan tijdens een zoveelste ruzie.
Hij stond bekend voor partnergeweld. De politie was al meermaals bij hem aan de deur geweest. Dat weerhield Danny S. (48) er niet van zijn vriendin (56) dood te slaan tijdens een zoveelste ruzie. De dader sloeg op de vlucht, maar kon 12 uur na het drama worden ingerekend.

Danny S., een werkloze man die in een vorig leven vrijwillig brandweerman was, plaatste woensdagavond rond 20 uur nog een bericht op Facebook. Dat hij al jaren voor het Vlaams Belang stemt en dat ook zal blijven doen. Drie uur later kreeg de lokale politie in Neteland een oproep van de zus van Danny. Haar broer stond hevig bloedend bij haar voor de deur en vertelde dat zijn vriendin was overleden. De zus verwittigde de politie, Danny vluchtte weg met zijn auto.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erika Knapen

  Ik vind dat niemand kan of mag oordelen over ‘ waarom ze bleef bij een man wat haar zo mishandelde ‘ . Dat zijn duidelijk mensen wat nooit in zo een situatie gezeten hebben . Emotionele en psychische mishandeling ... zou eerst eens nadenken over zo een uitspraak . Want door dit onbegrip van de maatschappij blijven vrouwen meestal . Het is een schande als vrouw slaag te krijgen ... ze heeft het zelf gezocht ??? Dit is een schande dat andere vrouwen zo reageren .

 • Ingrid Charlier

  Inderdaad Elle dat begrijp ik ook niet. Ze krijgen constant slagen en toch blijven ze bij zo iemand.

 • Freddy Van de Velde

  Er zijn veel te veel klootzakken op deze wereld .!

 • melanie sinnaeve

  Om toch maar het VB te kunnen beschadigen moet dit compleet onbelangrijk gegeven toch weer vermeld worden... Regimepers op haar best.

 • Gerd Peeters

  Wat heeft dat er idd mee te maken dat hij voor het VB stemde. De pers laat weer eens merken aan welke kant zij staan.