Dierenarts Els Van Haver in haar praktijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierenarts Els Van Haver in haar praktijk. © Gianni Barbieux

Vrij beroep is stilaan een vrouwenzaak

Van advocaat over psycholoog tot diëtist: het lijkt wel of iederéén een vrij beroep wil uitoefenen. Voor het eerst zijn ze met meer dan de zelfstandigen die handel drijven, zoals bakkers en slagers. Vooral bij vrouwen zijn de vrije beroepen erg in trek.

1 reactie

 • Jurgen Latet

  2 jaar geleden
  Ja ook in de bouw nee niet in de bouw of ja alle beroepen wat te maken hebben met de bouw de mooie jobs die zijn voor vrouwen maar het hardewerk dat doet nog steeds de man niet zagen he. Nieuw dat niet waar is is niet waar en kom ze mij anders eens tonnen ik ben stukadoor.
 1. Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”
  PREMIUM

  Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

  Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.