Sherlyn D. (23) en Carine B. (44) in dure kleding en met een glas champagne in de hand. De twee vrouwen stopten hun rijkdom niet weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Sherlyn D. (23) en Carine B. (44) in dure kleding en met een glas champagne in de hand. De twee vrouwen stopten hun rijkdom niet weg. © rv

Voor moeder en dochter waren álle middelen goed om op te lichten: "Zwanger om ex-Rode Duivel af te persen"

Pathologische leugenaars zonder een greintje medeleven die door de traagheid van het gerecht veel te lang onbestraft bleven. Zo omschrijven de vele tientallen slachtoffers van Carine B. (44) en haar dochter Sherlyn D. (23) het oplichtersduo. Hun strafste stoot? "Zwanger worden om een ex-Rode Duivel geld af te troggelen", klinkt het.

  1. PREMIUM

    Politie bekogeld met stenen in Anderlecht

    Onbekende verdachten hebben de politie in de Anderlechtse wijk Kuregem zondagnacht bekogeld met projectielen. De politiediensten kregen om 22.50 uur een melding over een ruzie die uit de hand liep. "We weten niet precies hoeveel mensen daarbij betrokken waren. Toen de politie aankwam, is de menigte snel uiteengegaan", zegt politiewoordvoerster Adeline Roty. "Maar een paar minuten later was er opnieuw spanning voelbaar. Verschillende mensen begonnen met projectielen te gooien naar politiediensten." Een zestigtal betrokkenen zouden onder meer met flessen en stenen gegooid hebben. De lokale politie riep versterking in om de menigte opnieuw uiteen te drijven. Er zijn geen arrestaties uitgevoerd. "Er loopt wel een onderzoek."