Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

Vlaming koopt plots 21 procent meer parkeerplaatsen

Het aantal transacties van losse parkeerplaatsen (zonder een woning erbij) is in de eerste helft van dit jaar plots met 21% gestegen in Vlaanderen. Verhuurders verdienen gemiddeld minder dan aan een woning, maar het risico op gedoe is ook kleiner.

16 reacties

 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Tja, appartementen zijn niet meer interessant sinds extreem links wil beslissen wie ik moet binnen laten om mij te bedriegen.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  wacht de fiscus ziet dit ook daar gaan serieuze kosten lasten en taxen op komen wees maa gerust,zagen dat ze alle dagen nieuwe belastingen krijgen maar de staatskas toch de gelegenheid geven om nog meer in te pikken,trek toch eens uw ogen open straks rijdt alleen nog de begoede klasse met een auto ,en al de graaiers politicus dus
 • Vital Verstraten

  1 jaar geleden
  Als straks er zelfrijdende auto's zijn, en het bezit van een auto gewoon te duur wordt en dus overstap naar een auto als dienst en niet meer bezit, dan zijn dat een hele hoop minder auto's op de straat en dus ook geen parkeerplaats meer nodig!. Men bestelt gewoon een uber en stapt uit en gaat winkelen. Als men klaar is bestelt men weer gewoon een uber. Veel goedkoper en minder stress, zeker als de gemeenten de automobiliste wegjagen uit de steden met de LEZ, parkeerboetes, snelheidsboetes.
 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  Binnen minder dan 20 jaar zal je in bebouwde kommen zelfs helemaal niet meer met een privéwagen binnen geraken en worden die garages en zeker de staanplaatsen waardeloos.
 • Degeest Etienne

  1 jaar geleden
  Ik woon op het platteland, maar ook hier zie ik dat de st:raten ingepalmd worden door een hoeveelheid aan wagens. Elk gezin heeftt bijna twee, soms drie wagens en vaak een garage. Maar bij het openstaan van de poort zie je voldoende. Deze gratis straatparkings worden wel door iedereen bekostigd. Straten worden op deze lanier vaak smaller waardoor kruisen van bv. Lijnbussen vaak millimeterwerk is.
 1. PREMIUM

  38% minder mensen werkt van thuis uit

  Steeds meer mensen trekken opnieuw naar de werkvloer. In de laatste week van juni werkte nog slechts 43% van de Belgen van thuis uit, terwijl in de eerste week van de lockdown nog bijna zeven op de tien mensen telewerkten. Dat is een daling met 38%. De cijfers komen uit de Grote Coronastudie van de UAntwerpen, gebaseerd op een bevraging bij 27.000 Belgen. 'Het nieuwe normaal' blijkt intussen ingeburgerd op de meeste werkvloeren. Meer dan drie op de vier deelnemers zeggen meestal of altijd afstand te kunnen houden en de handen te wassen of ontsmetten. Eén op de drie draagt doorgaans een mondmasker op het werk.
 2. Schrijf een zomerthriller met Aspe, aflevering 21. ‘Van In maakt zijn rentree’: doe mee en laat hier uw suggestie achter
  PREMIUM

  Schrijf een zomerthril­ler met Aspe, aflevering 21. ‘Van In maakt zijn rentree’: doe mee en laat hier uw suggestie achter

  Scherp je pen, want thrillerauteur Pieter Aspe nodigt je uit om de hele zomer mee te schrijven aan zijn vierde Van In-roman. Vandaag aflevering 21. Van In gaat dus weer aan de slag bij de politie. De vraag was hoe zijn eerste werkdag zou verlopen. Benny Steeman zegt dat "Van In tegen zijn verwachting in geen veldwerk toegewezen krijgt en het gegniffel van het aanwezige personeel moet ondergaan". Een dagje spitsroeden lopen dus voor de ex-commissaris.
 1. Investeren in vastgoed voor het rendement: dit moet u weten
  Sparen

  Investeren in vastgoed voor het rendement: dit moet u weten

  Nu de rente op een historisch laag peil staat, beleggen meer mensen in een opbrengsthuis of –appartement. Ook studentenkoten en garages passen in dat rijtje. Maar welk rendement kan je verwachten als je investeert in vastgoed? In afwachting uiteraard van de afschaffing van de woonbonus en het verlagen van de registratierechten, zoals de Vlaamse regeringsonderhandelaars van plan zijn. We doken even in de cijfers van de afgelopen jaren.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"