Chris Burggraeve (55) staat in New York aan het hoofd van een marketingbureau. Tien jaar geleden kocht hij z'n ticket voor een commerciële ruimtereis met Virgin Galactic, en hij hoopt zeker tegen z'n 60ste de raket te zijn ingestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Burggraeve (55) staat in New York aan het hoofd van een marketingbureau. Tien jaar geleden kocht hij z'n ticket voor een commerciële ruimtereis met Virgin Galactic, en hij hoopt zeker tegen z'n 60ste de raket te zijn ingestapt. © Pieterjan Luyten

Vlaming Chris Burggraeve is één van de 603 ‘gewone’ mensen met ticket naar de ruimte: “Dit is niet zomaar een bungeejump. Ik help mee het heelal ontdekken”

All aboard! Ook al kost een ticket minstens 250.000 dollar, ruimtetoerisme is in trek: bijna 8.000 mensen toonden al interesse om met het commerciële ruimtevaartbedrijf Virgin Galactic naar de ruimte te vliegen. Vlaming Chris Burggraeve (55) wacht ongeduldig tot hij zijn ticket, dat hij 10 jaar geleden kocht, kan verzilveren. "Dit is niet zomaar een bungeejump. Hiermee help ik het heelal te ontdekken."