Vlaams koppel getuigt over horrorweek in paradijselijk Malibu: "We hebben ons deel trauma's wel gehad"

Gisteren, eindelijk terug bij hun huis. Woensdag had Peter al even mogen checken of dat er nog stond.
RV Gisteren, eindelijk terug bij hun huis. Woensdag had Peter al even mogen checken of dat er nog stond.
Eerst was er de 'mass shooting', zowat in hun achtertuin. Toen kwamen de vlammen en moesten ze op de vlucht. Aan een week van absolute horror is voor de Vlaamse Peter en Diana gisteren een 'happy end' gekomen. Hun huis, hun zaak én hun toekomstig strandhuis staan er nog, maar veel buren hadden minder geluk. De paradijselijke stad kreunt: er wacht de inwoners een lange periode van heropbouw.

Na zes dagen hebben Peter Van Tilborg en Diana Delgouffe eindelijk duidelijkheid: hun villa in Malibu staat er nog. Vrijdagnacht waren Peter en Diana in allerijl moeten vertrekken. De rook was doorgedrongen tot in hun slaapkamer en over de heuvels was te zien hoe de bosbranden steeds dichter kwamen. Met twee volgestouwde auto's reden ze in het aardedonker, onder een dreigend bloedrode hemel richting Venice. Een dag eerder waren ze óók al opgeschrikt: achter de hoek van waar hun kantoor ligt, schoot een 28-jarige man in een bar twaalf mensen dood.

Logeren bij Astrid Coppens

Je hebt 20% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Thys

  mocht je enige moeite doen dan vond dat hij daar (car)wrapping, reclamebelettering en interieurdecoratie doet bij de sterren aldaar of toch bij degene met nog meer geld dan hij ! M.a.w is hij ondernemer en geen clochard

 • Remi Verbeke

  Volledig met je eens Leon, hoe laag als mens kun je vallen om je medemens zo te bekritiseren, niet te geloven.

 • dirk van rooy

  In deze egoïstische wereld moet je maar geluk hebben... Dit is zeker gegund aan iedereen...maar niet voor iedereen bestemd zie je wel. Sterkte aan allen die iemand hebben verloren... Succes aan kempens koppel. De wereld is voor de durvers...

 • Koen De Geyter

  Jammer voor die mensen, die zijn alles kwijt... Ik hoop dat ze het vlug te boven komen. Sterkte! ps, leuk hondje!

 • Leon Van der Neffe

  De jaloerse reacties en vooroordelen zijn hier weer niet te tellen. Niets doen, niets ondernemen en zeuren op anderen... Daar zijn we toch goed in he.