Vijf dagen zon, zee en zuipen aan boord van Vlaamse partycruise The Ark: "Er is maar één regel, meneer: uw manieren houden"

Cocktails in het bubbelbad en uitzinnig meebrullen met de muziek: op 'The Ark' wachten de fuivers niet op het donker om helemaal loos te gaan.
Jan Aelberts Cocktails in het bubbelbad en uitzinnig meebrullen met de muziek: op 'The Ark' wachten de fuivers niet op het donker om helemaal loos te gaan.
Op de Middellandse Zee vaart een gigantische boot met aan boord tweeduizend feestvierders, meer dan honderd deejays en genoeg drank om half München lam te leggen op het volgende Oktoberfest. Vijf dagen zon, zee, zuipen en zwieren: dat is het leven aan boord van de Vlaamse partycruise 'The Ark'. Of wij ook eens mee wilden? Vaneigens!

Het is tijd om de wereld achter te laten. Chosen Ones, welkom aan boord van de Ark!' De kapitein spreekt met een mysterieuze boodschap de jongens en meisjes van het goede leven toe als ze aan boord van zijn 'Vision of the Seas' komen. De uitverkorenen dus. Klinkt als een sekte, maar dan in een fuiftempel die nooit sluit. Het welkomstpakket laat minder aan de verbeelding over: olie om er gebronsd uit te zien, parfum, oordoppen, condooms en detoxpillen. Niet verplicht in die volgorde te gebruiken, maar het kan soms helpen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henninckx Terry

  Wat een rotte wereld, lopen er nog normale mensen rond ??? Zouden die onozelaars niet beter mensen gaan helpen die ziek zijn ?????

 • Nick Rottiers

  Mag er op die boot ook gerookt worden?

 • johannes van Wetten

  Opvallen is de nieuwe trend, slikken en zuipen tot bijna in coma geraken , geweldig voorbeeld voor de jongere generatie.

 • jo vandenberghe

  Ze vergeten erbij te zeggen dat het witte poeder er in het rondvliegt

 • Maria de swert

  Daar moet ge niet aan twijfelen dat die hun manieren gaan houden , nu is het te zien wat die daar onder verstaan en zeker geen drugs , want er staan overal ? camera's en de Paashaas komt vanaf nu met Kerst !