Twee van de verdachten die gisteren moesten voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee van de verdachten die gisteren moesten voorkomen. © Benoit De Freine

Verzekeringsagent en ondernemer betaalden voor seks met tiener: "Altijd al slecht geweest met leeftijden"

Voor het eerst stonden bij de Antwerpse rechtbank gisteren de klanten van een 15-jarig meisje dat zich gedwongen prostitueerde terecht. De klanten zeggen dat ze niet konden weten dat ze minderjarig was. "Dan hadden ze haar identiteitskaart moeten vragen", aldus de advocaat van het slachtoffer.

37 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Een vroegrijp meisje van 15 kan de anatomie hebben van een vrouw, maar tussen haar beide oren is en blijft het nog enkele jaren een kind.
 • Sophie De Pandelaere

  4 jaar geleden
  Belachelijk! Altijd al slecht geweest met leeftijden... Wat een grap! Er is een groot verschil tussen een 14- en een 20-jarige!
 • Donald Borremans

  4 jaar geleden
  altijd al slecht geweest met leeftijden ? veel gekker moet het niet worden !
 • erwin smot

  4 jaar geleden
  geef die pooiers zware straffen maar laat die mannen gerust....het is ten eerste met wederzijdse toestemming en ten tweede een meisje goed opgeschminkt en al goed op de hoogtte van wat sex is daar vraag je geen leeftijd aan.
 • Dimitri Mostrey

  4 jaar geleden
  ID kaart of niet. Haar klanten hebben pedofiele trekjes. Anders kom je niet in haar buurt, laat staan voor betaalde seks. Ze dachten ermee weg te komen. Wie in sommige Aziatische landen heeft rondgereisd als vrijgezel weet dat: blijf zo ver mogelijk weg van twijfelgevallen als vrijheid u lief is.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. PREMIUM

  Van Tante Terry tot Jo De Poorter

  In 62 jaar passeerden 45 omroepers: 7 mannen en 38 vrouwen. Irène Beval was in 1953 de eerste, maar moest een jaar later al vertrekken. Haar opvolgers Paula Semer, Nora Steyaert en 'Tante' Terry Van Ginderen waren vanaf 1954 succesvoller. In de jaren 70 doken de eerste mannelijke omroepers op: Bruno Schevernels, Luc Appermont en Paul Codde. Andrea Croonenberghs was met een carrière van 26 jaar het langst in dienst. Veel BV's begonnen als omroeper op de VRT, onder wie Gert Verhulst, Jo De Poorter, Evy Gruyaert en de betreurde Yasmine. Ook VTM werkte sinds zijn start met omroepsters, maar stopte er in 2008 mee. (DBJ/MC)