Twee van de verdachten die gisteren moesten voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee van de verdachten die gisteren moesten voorkomen. © Benoit De Freine

Verzekeringsagent en ondernemer betaalden voor seks met tiener: "Altijd al slecht geweest met leeftijden"

Voor het eerst stonden bij de Antwerpse rechtbank gisteren de klanten van een 15-jarig meisje dat zich gedwongen prostitueerde terecht. De klanten zeggen dat ze niet konden weten dat ze minderjarig was. "Dan hadden ze haar identiteitskaart moeten vragen", aldus de advocaat van het slachtoffer.

37 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Een vroegrijp meisje van 15 kan de anatomie hebben van een vrouw, maar tussen haar beide oren is en blijft het nog enkele jaren een kind.
 • Miss Sophie

  3 jaar geleden
  Belachelijk! Altijd al slecht geweest met leeftijden... Wat een grap! Er is een groot verschil tussen een 14- en een 20-jarige!
 • Donald Borremans

  3 jaar geleden
  altijd al slecht geweest met leeftijden ? veel gekker moet het niet worden !
 • erwin smot

  3 jaar geleden
  geef die pooiers zware straffen maar laat die mannen gerust....het is ten eerste met wederzijdse toestemming en ten tweede een meisje goed opgeschminkt en al goed op de hoogtte van wat sex is daar vraag je geen leeftijd aan.
 • Dimitri Mostrey

  3 jaar geleden
  ID kaart of niet. Haar klanten hebben pedofiele trekjes. Anders kom je niet in haar buurt, laat staan voor betaalde seks. Ze dachten ermee weg te komen. Wie in sommige Aziatische landen heeft rondgereisd als vrijgezel weet dat: blijf zo ver mogelijk weg van twijfelgevallen als vrijheid u lief is.
 1. PREMIUM

  Argenta stelt 143 automaten buiten werking

  Criminelen hebben opnieuw een digitale plofkraak gepleegd op twee bankautomaten van spaarbank Argenta. Eind juni gebeurde dat ook al - voor de eerste keer in ons land - in de Antwerpse gemeenten Borsbeek en Ranst. Het voorbije weekend sloegen de daders toe in Roeselare en Ingelmunster. Bij een digitale plofkraak manipuleren hackers het computersysteem dat een geldautomaat aanstuurt, zodat die biljetten begint uit te spuwen. Argenta schakelt nu tijdelijk 143 geldautomaten van dit type uit. Het gaat om het oudste type, dus de toestellen zouden later dit jaar sowieso vervangen worden. "We bekijken of die operatie versneld kan gebeuren", klinkt het. Of er ook een buit is gemaakt, is onduidelijk. (LSI)
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. PREMIUM

  Atalanta haalt opnieuw uit, assist Castagne

  Atalanta denderde ook tegen Brescia verder. De ploeg van Timothy Castagne won met 6-2 en springt zo over Lazio en Inter naar de tweede plek. De Rode Duivel, die na 73 minuten gewisseld werd, gaf een assist - al deed Ruslan Malinovskyi (ex- RC Genk) het werk vooral zelf. De grote man bij de thuisploeg was echter de Kroaat Mario Pasalic, met drie doelpunten. De teller van Atalanta in de Serie A dit seizoen staat nu op 93 goals. In de G5-competities doet enkel Bayern München (100) beter. Atalanta heeft nog vijf matchen om die kaap te ronden. (TLB)