Maggie De Block.
Volledig scherm
PREMIUM
Maggie De Block. © Photo News

Vergeet 5 april: maatregelen verlengd tot na paasvakantie (maar niet veel strenger)

U had het al even in het snotje, maar vandaag wordt het ook officieel: scholen, winkels en restaurants blijven ook na de paasvakantie gesloten. De Nationale Veiligheidsraad verlengt de coronamaatregelen straks met minstens twee weken, en dat is allicht niet voor het laatst.

57 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  Ik heb spijt dat ik geen kapper ben, 4000€ x 12 = 48000€ per jaar belastingvrij. Heb heel mijn leven gewerkt en krijg 1400€ pension = 16800 per jaar, Hallo Open-vld.
 • HUGO COOLSAET

  1 jaar geleden
  Waar waren de betrokken op het ministerie van volksgezondheid en de virologen toen in januari de uitbraak van de corona pandemie in China een feit was? Was het hun taak niet toen om na te gaan hoe de import in Belgie kon vermeden worden of onder controle worden gehouden. Was het ook hun taak niet na te gaan in hoeverre er voldoende medisch materieel en beschermingsmiddelen beschikbaar was. Was het ook hun taak niet om al maatregelen te nemen tijdens de crokusvakantie bij de terugkeer.
 • paul lemmens

  1 jaar geleden
  toch plezant om zo opmerkingen te maken , met minister wedde kun je geen kwaad , als zij haar departement onder controle had dan was het zeker zo erg niet voor het verplegend personeel dan had iedereen mondmaskers
 • Herman Kouter

  1 jaar geleden
  Heb ik willen doen als mantelzorger, Timmerman. Maar dat mocht ik niet vanwege mijn beroep. Te groot risico. Maar zelfs dan. Na vijf dagen zijn er nog altijd geen mondmaskers in dat WZC.
 • HUGO COOLSAET

  1 jaar geleden
  Voor de kust zal dit wel de slechtste paasperiode zijn die er ooit geweest is. Uitbaters die nu pas starten met hun zaak mogen het wel vergeten.