Exclusief voor abonnees

Veljkovic: “Ik betaalde Leko om spelers op te stellen”

VOLGENS SPIJTOPTANT VELJKOVIC WAS EX-TRAINER VAN CLUB BRUGGE OMKOOPBAAR

Na een verhoor van 7 uur in Hasselt stapt Leko in zijn zware Mercedes.
Sebastien Smets - Photonews Na een verhoor van 7 uur in Hasselt stapt Leko in zijn zware Mercedes.
Ivan Leko (41) sliep vannacht in zijn eigen bed, maar heeft volgens zijn vroegere makelaar en vriend Dejan Veljkovic nog veel uit te leggen. De ex-coach van Club Brugge ontkende gisteren in een urenlang verhoor dat hij van Veljkovic tienduizenden euro's in het zwart kreeg om 'zijn' spelers bij blauw-zwart te krijgen. Volgens onze informatie beweert Veljkovic ook dat hij Leko betaalde als hij bepaalde spelers opstelde. "We hebben een duidelijk antwoord gegeven op de verzinsels van Veljkovic", zegt Leko's advocaat.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Didier BRIGLIA

  Daarom bleef hij niet bij brugge!!! Hopelijk mag hij hier de volgende 20 jaar géén trainer meer zijn!!!!

 • Hans Oxida

  Kon niet snel genoeg weg naar ver van hier. Ook hemeltergend is de houding van zijn advocaat. Die zou zelfs een bekentenis onder tafel vegen. Het siert ook fcb niet want de gespeelde onschuld is ongeloofwaardig.

 • Toon Schouteden

  Leko's contract bij Brugge werd niet verlengd omdat er niets aan de hand was/is? Waar rook is, is vuur!

 • Richard Van Cauwenberghe

  Wij supporters voelden ons slecht na bepaalde matchen waar we onbegrijpelijk verloren... Die keeper Laetica die blijkbaar moest spelen ...en ons talloze matchen deed verliezen. Veljkovic spreekt vermoedelijk de waarheid want dit impliceert ook zijn eigen daden nl trainer zwart geld toeschuiven, trainer financieel onder druk zetten om spelers op te stellen... Oplossing : schaf makelaars af. Ze dienen enkel om de boel te belazeren en de transferprijzen en lonen explosief te laten stijgen

 • Adriaan De Backer

  ..van zodra er grote kapitalen en geldsommen mee gemoeid zijn, gluurt corruptie om de hoek .... en da's in elke branche en tak zo, dus ook in het voetbal ....