Elio Di Rupo, Sophie Wilmes en Jan Jambon.
Volledig scherm
Elio Di Rupo, Sophie Wilmes en Jan Jambon. © Photo News

Veiligheidsraad zoekt vandaag antwoord op stijgende coronacijfers: deze versoepelingen dreigen er daardoor niet te komen

Dag van de waarheid voor de evenementensector vandaag, maar mogelijk kan de mini-Veiligheidsraad tóch niet zo'n goed nieuws brengen. De slechte coronacijfers dwingen de politici tot voorzichtigheid. "Iedereen voelt aan dat verder versoepelen moeilijk wordt."

60 reacties

 • patrick feyen

  1 jaar geleden
  ik zou alles sluiten en iedereen laten doppen! Maar eerst deze regering ontbinden en de experten ontslaan! Wat een amateurs! Ze spreken mekaar en zichzelf voortdurend tegen, zaaien verwarring en veroorzaken paniek, wie neemt dit nog serieus?
 • anna geulen

  1 jaar geleden
  Versoepelingen zijn ok indien iedereen zich aan de regels houdt. Dit is duidelijk niet het geval. Excuses van; het is niet duidelijk, we wisten het niet; slaan nergens op. Als versoepelingen stoppen of ingetrokken worden is dat omdat er te weinig controle is en omdat overtreders niet aangesproken worden op hun asociaal egoïstische moraal. Ieder weldenkend mens weet wat hij dient te doen zowel jong als oud.Burgemeesters zij de eersten die in deze hun verantwoordelijk moeten opnemen.
 • Beatrix Klein

  1 jaar geleden
  Pff ze hebben er van in het begin een mesthoop van gemaakt. Wie neemt hun nog serieus. Wat kan je van hun nog geloven. Eerst laten ze zich beïnvloeden door de lobbyisten en dan paniek. Van in het begin geen eerlijkheid en dit is het resultaat.
 • nico vets

  1 jaar geleden
  Horeca sluiten,als je ziet hoe in mijn buurt totaal de regels niet worden opgevolgd.
 • Helga Geuens

  1 jaar geleden
  Ze hebben het zelf gecreeërd.Nu moeten ze niet komen bleiten.Op het gezond verstand van de mensen rekenen?De meesten zijn ingesteld van..ikke,ikke,ikke..de rest kan stikken.We waren op de goede weg,maar nee..versoepelen terwijl dat veel te vroeg was.Bedankt ministers,goed bezig
 1. Voorbestemd voor het café, maar Jan werd pater en vroedman: “Veel vrouwen gezien. Maar slechts één voor wie ik wilde uittreden”
  PREMIUM

  Voorbe­stemd voor het café, maar Jan werd pater en vroedman: “Veel vrouwen gezien. Maar slechts één voor wie ik wilde uittreden”

  Hij had het volkscafé van z’n ouders kunnen overnemen en had vrouwen kunnen hebben, aan elke vinger tien. Maar geen ravissante deerne kon Jan Braspenning (75) vermurwen. Hij werd eerst pater, dan pastoor en ontdekte als vroedman in Kameroen alsnog de wonderen van de vrouwelijke anatomie. In de schaduw van z’n kerk die steeds minder volk trekt, blikt Jan terug op een rijk leven.