Exclusief voor abonnees

Van Quickenborne zaait verdeeldheid bij Open Vld: “Nota van Magnette ging echt niet, deze wel”

"De nota is een goede startpositie", stelt Van Quickenborne...
Photo News "De nota is een goede startpositie", stelt Van Quickenborne...
Het blijft rommelen binnen Open Vld. Terwijl vanuit de partijtop klinkt dat de informateursnota slordig en onvoldoende is, zeggen andere liberalen dat wie dit niet oké vindt beter de tafel verlaat. Vandaag zien de informateurs De Wever en Magnette.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jo Hoste

  Lore Kluwer de VLD heeft hier in Aarschot van elk ploegske, cafeeke, vzw,clubke of ook maar iets met aanhang een paar leden of bestuursleden op de lijst staan. Niks met programma of bekwaamheid te maken enkel stemmen ronselen en voor de rest de lege kip uithangen.

 • andre van de wege

  heeft hij ook een postje gekregen van de nva.

 • Raoul Rouma

  Die Rutten zorgt niet alleen tweedracht in haar partij maar ook ten opzichte van de voorzitters van andere partijen. Die gebuisde premier zo snel als mogelijk afzetten voor dat er van de liberalen niets meer overblijft. Dit ,is nogmaals het bewijs dat vrouwen en politiek soms moeilijk samengaan. Een ego en een geforceerde carrière planning hebben haar hier genekt. De kleine Decrootje mag gelukkig zijn, Rutten had hem zo opgepeuzeld.

 • Eric Nieuborg

  Quickie is een N-VA’er met ovld lidkaart .

 • Gino Vandenheede

  Hij denkt maar aan één ding, en het is aan een vet betaald postje, hij heeft zichzelf verkocht aan de vreemdelingen in Kortrijk om burgemeester te worden.