Valt de regering? Dit denken ministers van Staat ervan: "Ze hadden toch al hoog mummiegehalte"

De regering-Michel in haar originele bezetting op 11 oktober 2014.
Photo News De regering-Michel in haar originele bezetting op 11 oktober 2014.
Valt de regering-Michel I, of valt ze niet? Voor de ministers van Staat is het duidelijk: "De N-VA heeft zich buiten de regering gezet", meent Karel De Gucht. "Dus", zo zegt Mark Eyskens, "gaan we in mei naar verkiezingen met een N-VA zónder ministers." Maar of dat erg is? "Deze regering had toch al een hoog mummiegehalte."

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tony Vandermaelen

  Die minister van Staat zijn zelf de oorzaak dat de boel hier de fles op gaat. Eyskens, Tobback, Verafstoot en De Klucht op kop. Dat zijn de architecten van de ondergang van onze welvaart.

 • RAY Robaye

  De ministers van staat zijn de witte boord criminelen die zich verrijkt hebben op de rug van de werkende mens. De Gucht in Toscane - De Croo in Brakel en Tobback in Leuven. Jaloers op een partij die kwaliteit in de rangen heeft.

 • Herwig Michiels

  De ministers van staat wanen zich een regering boven de wettelijke regering, deze nooit verkozen clan moest al lang afgeschaft zijn.

 • Peter Tijdgad

  Dat is een bedrag van ongeveer 200.000€ per maand die daar staat !

 • Frankie De Muynck

  Trek er de stekker er maar vlug uit van deze graairegering !!!!!!!