Exclusief voor abonnees

Vader ontvoerde jongen zat samen met verdachte in gevangenis en schepte op over zijn drugsgeld

Khalid Bouloudo, brein achter de kidnapping, en vader E.T. zaten in dezelfde periode in de gevangenis van Hasselt.
Marc Baert Khalid Bouloudo, brein achter de kidnapping, en vader E.T. zaten in dezelfde periode in de gevangenis van Hasselt.
De vader van de ontvoerde jongen (13) uit Genk zat wegens drugssmokkel in de gevangenis van Hasselt, toen ook Khalid Bouloudo - het vermeende brein achter de kidnapping - daar werd vastgehouden. Dat bevestigen meerdere bronnen. De vader van de jongen zou tegen medegevangenen hebben gepocht dat hij "massa's geld had verdiend met drugs" en dat "de flikken het niet hadden gevonden".

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lea Van Heybeeck

  Staat hierin Geens niet in discussie? Niemand vraagt hem iets? Zo een zaak die toch wel heel veel vraagtekens oproept en Geens wordt zelfs niet ter verantwoording geroepen?

 • Dirk Van den Lemmer

  Een prachtig verhaal dat losgeld. Niemand wist van een ontvoering. En de jongen komt gewoon terug binnen gewandeld. Gewoon een nieuwe methode om drugsgeld wit te wassen onder elkaar.

 • Peter van Nieuwpoort

  Soort zoekt soort. Niet meer hier verzorgen, alles afnem wat illigaal verkregen is en gewoon terugzenden naar hun zo geliefde moederlanden. En wel direct, zonder terugkeer garantie. Kan de gewone burger weer met een veilig gevoel naar buiten.

 • Eddy Jans

  Dat het idee ontstaan is door het opscheppen van de vader tijdens zijn detentie noemt de advocaat Delbrouck "Pure speculatie" . Maar zijn bewering dat berichten door het gerecht verspreid de oorzaak zijn dat is de waarheid . Een beetje bescheidenheid zou meneer de advocaat sieren of heeft hij reeds gesproken met de verdachten?? Dat zijn nochtans de enige personen die hierover uitsluitsel kunnen geven.

 • Danny Govaerts

  Nu het hele zotje is opgepakt zet ze maar in een gevangenissen een bubbel. Kan misschien tot een oplossing leiden. Al het drug geld boven water en ook alle actieve geradicaliseerd in beeld gebracht . Om hun vel te redden.