Exclusief voor abonnees

Vader (37) die twee kinderen doodde, mishandelde zijn vrouw

Tom Stoop
RV Tom Stoop
De moeder van de twee kindjes die afgelopen weekend door hun vader werden omgebracht, meldde de politie recent nog dat hij haar mishandelde. Ze diende weliswaar géén klacht in. Uit schrik voor haar man. Maar ook uit liefde voor hun kinderen Lore (8) en Lucas (6), naar wie hij volgens haar nog nooit een vinger had uitgestoken.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katja Schraudy

  Niemand kan over de man oordelen, wat er tussen de vier muren gebeurd is. Het is gemakkelijk om iemand te veroordelen.

 • Leonarda Van Opbroecke

  Wat er zich ook afspeelde in het gezin. Want daar weet niemand het fijne van buiten de overlevenden. De dood van die 2 kindjes is gewoon verschrikkelijk. Zij zijn de slachtoffertjes van hun volwassen ouders.

 • nathalie olyslaegers

  Lore en Lucas worden hard gemist....op school is een mooie ruimte ingericht om hen te herdenken waarvoor dank aan de school. Lore was klasgenootje en vriendinnetje van mijn dochter, overburen....ik kan het nog altijd niet vatten. Dit had voorkomen kunnen worden...rust zacht lieve schatten...

 • LUC HUON

  Dit is reeds de tweede versie van dit verhaal , over het algemeen geen goed teken qua waarheidsgetrouwheidgehalte. Ik speel nu advocaat van de duivel , maar als de man zichzelf verwondde waarom stapte hij dan niet naar de politie voor mishandeling want anders was deze zelfkastijding nutteloos.

 • Jack Hoeben

  Iemand die zogezegd iemand anders mishandeld springt niet van een kraan en pleegt zelfmoord!!!Laat die man in zijn waardigheid en eer tot dat er duidelijkheid is!Respect is ver te zoeken tegenwoordig!Als iedereen al eens begint met een spiegel te kopen en zichzelf onder de loep te nemen dan kon er misschien nog iets goeds komen van onze wereld hier!