Exclusief voor abonnees

Uw wensen voor 2020: van kanker overwinnen tot een reis naar Australië

Gerda Van Daele (75) uit Brecht wil volgend jaar haar kleinzoon in Australië gaan opzoeken.
Gregory Van Gansen / Photo News Gerda Van Daele (75) uit Brecht wil volgend jaar haar kleinzoon in Australië gaan opzoeken.
Wereldvrede is schoon en ongetwijfeld wensen we stiekem ook allemaal dat we volgend jaar het groot lot winnen, maar wat we het allerliefste willen, komt toch vaak recht uit het hart. Van mama's die genezen van borstkanker tot een bezoek aan je kleinzoon in Australië op je 75ste: onze journalisten Marc Coppens en Jill Dhondt trokken door de straten van Antwerpen en Gent om te horen wat uw wensen zijn voor 2020.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wesley Kenis

  Ik wens onafhankelijkheid want als ik dat gedrocht van een brussel zie dan wil ik er NIETS meer mee te maken hebben en dan mag wallonië zelfs de koning der graaiers en profiteurs er zelfs gratis bijhebben.

 • werner Van der Kelen

  Mijn grote wens is wereldvrede zodat kinderen overal vooruit kunnen kijken naar een mooie toekomst, te beginnen door Trump niet meer te verkiezen

 • Patrick vincke

  Ik wens een regering die echt achter het gewone volk staat en stopt met ons te bestelen en te bedriegen en beliegen dat is mijn grote wens