Emma maakte zich altijd piekfijn op, kleedde zich mooi. Je zág ook niks aan haar. Ze kreeg chemo van een soort die geen haarverlies teweegbrengt. Tot op het laatst zag ze er prachtig uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Emma maakte zich altijd piekfijn op, kleedde zich mooi. Je zág ook niks aan haar. Ze kreeg chemo van een soort die geen haarverlies teweegbrengt. Tot op het laatst zag ze er prachtig uit. © RV

UIT ONS ARCHIEF. "Emma haalde álles uit het leven. Op het einde ook nog: de liefde”

Uit het archiefNu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we het levensverhaal van Emma Degryse dat in december 2018 in onze krant verscheen. De 21-jarige vrouw zou communicatie gaan studeren, om haar radde tong wetenschappelijk te staven. En dan een eigen zaak beginnen, ongetwijfeld. Emma wist wat ze wilde, en ze deed het. Ze ging door muren. Maar eentje bleek wel heel dik, toen ze - net 17 geworden - een hersentumor kreeg. Op de valreep van een veel te kort leven, leerde ze nog Mathieu kennen. En met hem: de liefde.

11 reacties

 • Nicole Nuyens

  3 jaar geleden
  Een pracht meid.....het ga je goed daar boven...
 • Jo Van Campenhout

  3 jaar geleden
  Hier zijn gewoon geen woorden voor... Sterkte voor familie en nabestaanden.
 • Michael Dimers

  3 jaar geleden
  Héél erg, triestig en oneerlijk ! R.I.P. mooie jonge meid !
 • Ayse Cit

  3 jaar geleden
  Mijn hart breekt..RIP Ems..
 • Daan Pieters

  3 jaar geleden
  heel veel sterkte aan de ouders, wat een leeftijd om te gaan, het moest nog beginnen
 1. Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”
  PREMIUM

  Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’. Bestaat er een onderwerp dat nog meer tot de verbeelding spreekt, vraagt redactrice Annick Grobben zich af. Vurige verlangens, leugens en bedrog, schuldgevoelens - of net niet - en hartstochtelijke seks, al dan niet op de vreemdste plekken en in het grootste geheim. Lees de getuigenis van ondernemer/jurist Georges (59) en de getrouwde Margolie (34).
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).