Exclusief voor abonnees

Uit de supermarkt: "Al te vaak rommel!"

GEPROEFD

Herman Van Dender, patissier-chocolatier en jurylid van 'Bake Off Vlaanderen', proeft samen met Pascal De Deyne, zijn atelierverantwoordelijke, marsepeinen aardappeltjes, marsepeinen blokken en marsepein omhuld met chocolade. "De meeste van deze producten zijn niet lekker. Dit is vaak rommel! Voor de feestdagen verdient de consument echt wel betere marsepein. Zeker die met chocolade-omhulsel is bedrieglijk: eigenlijk koop je overal hetzelfde minderwaardige product. Alleen de marsepein van de huismerken van Delhaize en Carrefour vind ik zijn geld waard."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant