Exclusief voor abonnees

Uit de keukenkast van Madam Bakster

vervang melk, ei en boter in desserts eens door plantaardige alternatieven

Een veganistische levensstijl aanhouden, is niet zo evident voor wie graag smult van desserts en taarten. Dierlijke producten als eieren, boter en melk zijn immers standaard in heel wat lekkers. Laura Verhulst, a.k.a Madam Bakster, schotelt je haar abc van veganistische alternatieven voor om gezond - en vooral lekker! - te bakken.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant