Exclusief voor abonnees

Tweedeverblijvers hebben gevochten voor wat hun goed recht is. Stel u voor dat het anders was geweest

Proot/Leye
Even heb ik ervan gedroomd, een jaar of vijf geleden: een appartementje aan zee. Om mijn kinderen van zuurstof te voorzien na alweer een alarmerend rapport over de luchtkwaliteit in hartje Antwerpen. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Virginie Teichmann

  Ik heb ook een 2de verblijf! Een caravan op een camping in La roche-en-Ardennen. Onze camping sluit tijdens de wintermaanden. Waardoor een vaste staanplaats maar 8manden telt ipv 1j. word dus niet aangezien als 2de verblijf. Corona overmacht ok..Compensatie, wordt niet van gesproken? Ik betaalde in januari netjes mijn staanplaats 1500€, als alleenstaande zijn dit veel zuurverdiende centen. Al 2,5 maand kwijt. pijnlijk

 • rosita pernet

  iedereen heeft hinder ondervonden van de coronaregels en eigenlijk was het beter tot een rechtszaak gekomen want elke rechter zou de algemene gezondheid boven individuele luxe verkiezen. En indien wel zouden er duizenden aanklachten komen aangaande de coronaregels. ik alvast opdat ik geen niet essentiële verplaatsingen mocht doen

 • lieven demey

  En wat met de campers,hebben alles aan ons eigen mee

 • Geert De Meyer

  De corona patiënten hebben gevochten voor wat hun goed recht was: blijven leven.

 • Martijn DECROCK MARTIJN

  Wij huren een staanplaats op een camping aan de Belgische kust en dit voor het seizoen ( 27 maart tot 11 november) = ongeveer 8 maand dus geen jaar. Wij mogen dus niet gaan. Wat is het verschil met degene die 12 maanden huren.