Tweede klap voor gezin: "Toen haar broertje stierf, troostte Selin ons. Wat als we ook haar verliezen?"

Dokters zien geen oplossing meer voor hersentumor van Selin (13)

Na een zware operatie raakte Selin verlamd aan de rechterkant, maar ze leerde haar rechterhand opnieuw te gebruiken. Daardoor kan ze nu toch nog gitaar spelen. "Daar word ik blij van", vertelt ze.
Wannes Nimmegeers Na een zware operatie raakte Selin verlamd aan de rechterkant, maar ze leerde haar rechterhand opnieuw te gebruiken. Daardoor kan ze nu toch nog gitaar spelen. "Daar word ik blij van", vertelt ze.
Gentenaars 'pleuje ni'. Ook de 13-jarige Selin niet. Acht jaar al vecht ze tegen een hersentumor. Vijf keer herviel ze, vijf keer knokte ze terug. Nu is het beest er wéér en moeten de dokters zich gewonnen geven. Selin en haar ouders niet - zelfs niet na de zware klap die het gezin al kreeg. "Toen Selin 2 was, verloren we haar broertje van 5 maanden. Zij was toen degene die óns troostte."

Laat kinderen één wens doen en de keuzestress slaat toe. Niet zo bij Selin Sancak: toen ze vorig jaar op school net zoals haar klasgenoten haar hoop mocht neerschrijven op een blaadje, hoefde ze geen seconde na te denken. "Ik wens dat de dokters iets vinden tegen mijn ziekte." Punt.

RV

Je hebt 15% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michael Dimers

  De zwaarste, meest krachtige, precieze wapens kunnen ze maken … een ziek meisje niet ! De wereld zit op een walgelijke manier in mekaar ! Ik hoop dat dit meisje een mirakel mag meemaken en dat ze terug gezond wordt !

 • Dominique Cox

  Ziektes zouden toch niet mogen bestaan, vooral niet met kinderen. Veel sterkte aan de familie en ik hoop dat je kunt genezen.

 • Olivier Vandermosten

  Ik hoop dat je snel geneest!!! Veel moed!!!

 • john smits

  En dan nog geloven er mensen in een "god" met al deze miserie op de wereld. Hou je sterk meisje en ik wens je alle kracht die je maar nodig hebt.

 • Murat Kaplan

  İk hoop op een mirakel meisje dat die beest in u zal verlaten voor altijd en dat je uw ouwde gezondheid zal terug krijgen