Turijnse 'taliban' zat maandenlang bij ons verstopt

EXCLUSIEVE RECONSTRUCTIE VAN DE VLUCHT DIE ITALIAANSE TERREURVERDACHTE NAAR BELGIË BRACHT

Als 'Bilel Gaston' deelde Bilel Tebini op Facebook waar hij uithing. Of de veiligheidsdiensten daarvan wisten moet nog blijken.
RV Als 'Bilel Gaston' deelde Bilel Tebini op Facebook waar hij uithing. Of de veiligheidsdiensten daarvan wisten moet nog blijken.
België is nog steeds een toevluchtsoord voor terroristen die elders in Europa worden gezocht. Dat bewijst het wedervaren van de Tunesiër Bilel Tebini. Hij moet binnenkort voor het Turijnse hof van assisen verschijnen omdat hij tot een terreurcel van IS zou hebben behoord. Het Italiaanse gerecht kon hem pas vatten na een klopjacht van meerdere maanden - omdat, zo blijkt nu, Tebini in België zat.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Heck

  Met dank aan roodgroen links,UNIA , OXFAM en AZG die Europa en Belgie in het bijzonder herschapen hebben in een beerput waar alles mag en niks moet en waar misdadigers meer rechten hebben dan hun slachtoffers

 • Philippe Vander Haeghen

  Pff, ze hebben hem in Italië toch ook niet opgepakt? En hoeveel landen heeft hij doorkruist?

 • Hugo Schelstraete

  Toch een fantastische uitvinding die wet op de privacy. Stop die onzin want als je normaal doet heb je ook niks te verbergen.

 • johanneke li

  iedereen weet toch dat belgie het toevluchtsoord voor alle ongewensten is...de zeef van onze wetgeving en advocaten die op kosten van de belgische belastingbetaler met plezier zulke types vertegenwoordigen maken dit allemaal mogelijk...

 • Sam Bosmans

  Wie verschiet hier nu nog van België is al langer een oord van verderf met dank aan de politiekers die het nog altijd niet willen zien !!!