Tranen op tv, maar HIJ deelde de klappen uit

GEZICHT VAN CAMPAGNE TEGEN PARTNERGEWELD BLIJKT ZELF VEROORDEELD VOOR AGRESSIE

In 'Gert Late Night' zei Peter, naast James Cooke op de sofa, hoe "dominant en gewelddadig" zijn ex was. "Mijn droom is om er een film over te maken." Hij deed zijn verhaal ook in het VTM Nieuws en vorig jaar al op de VRT.
VIER In 'Gert Late Night' zei Peter, naast James Cooke op de sofa, hoe "dominant en gewelddadig" zijn ex was. "Mijn droom is om er een film over te maken." Hij deed zijn verhaal ook in het VTM Nieuws en vorig jaar al op de VRT.
Eén week na de lancering van de campagne #OokMannenMakenHetMee tegen partnergeweld, is één van de belangrijkste getuigenissen verwijderd. De 54-jarige Peter, die zijn verhaal deed in het nieuws en op 'Gert Late Night', blijkt geen slachtoffer. Integendeel: hij gaf zijn vrouw zelf klappen. Ze dient nu een nieuwe klacht in.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nancy Ilegems

    Moet ik afwachten, eerst zien wat die vrouw te vertellen heeft. Ik geloof nu haar niet en hem niet... Maar het moet gezegd worden, het is inderdaad niet altijd de man die mishandelt . Ik heb al zaken gezien die dat kunnen staven. En leugenaars zijn er ook met de vleet. Aanstellerij kan het ook zijn om hun te wreken t.o. elkaar.. In ieder geval: de vrouw is niet altijd de heilige.

  • soumiyua kaskas

    Moet ik lachen of huilen. Dat die bij de televisie is war betere research doen over personen voor ze hen gebruiken als uithangbord voor zo'n belangrijke thema...

  • Peter Gijselaar

    Wat is hij dan een manneke dat wil opvallen.