Exclusief voor abonnees

Topchef Gert De Mangeleer laat idee van hele dag door eten al na één week varen: "Ik heb een fout gemaakt. Dat is geen schande"

De Mangeleer in de keuken van L.E.S.S. Voortaan zal hij er nog maar één of twee keer per week langskomen.
Stefaan Temmerman De Mangeleer in de keuken van L.E.S.S. Voortaan zal hij er nog maar één of twee keer per week langskomen.
Het was te zwaar, te druk, te belastend voor z'n werknemers. En ook: niet half zo leuk als hij had verwacht. Een week nadat topchef Gert De Mangeleer in Brugge een restaurant geopend had waar je doorlopend kon eten, is hij al van dat idee afgestapt. Sindsdien bestel je in L.E.S.S. enkel nog lunch en diner. "Dat is niet falen, dat is ondernemen", zegt hij. "Fouten maken en ervan leren."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant