Exclusief voor abonnees

Tom Van Grieken in debat met ons lezerspanel: "Het wordt beter dan Zwarte Zondag"

IN DEBAT MET ONS LEZERSPANEL | Deel 2: Tom Van Grieken

Zet zes geïnteresseerde Vlamingen een weekend samen rond de tafel met de zes absolute hoofdrolspelers van de verkiezingscampagne en wat krijg je dan? 15 uur boeiende gesprekken, honderden vragen, iets minder antwoorden en een mix van felle discussies, innemende babbels, verhelderende inzichten en harde analyses. Vandaag: Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Kamerlijsttrekker in Antwerpen.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sjonny Martero

  Als VB 25 procent zou halen is het gedaan met NVA. Of ze zullen het cordon sanitaire moeten doorbreken.Ze hadden dat beter gedaan om het onder controle te houden. De meerderheid van de kiezers zijn tegen deze ondemocratische houding. Moesten ze stemmen voor VB kunnen ze daar een einde aan maken.

 • Verstappen Martine

  Ik kan me de indruk niet ontrekken dat het een verloren zaak is om te stemmen voor VB. Geen enkel partij wil met hen regeren en dat gaat de zaken alleen maar erger maken om een regering te formeren. Heb absoluut geen goesting om Di Rupo premier te zien worden en geloof me dat gaat gebeuren als iedereen met zijn hart gaat stemmen. Spijtig genoeg kan je je dat niet permiteren hier in Belgie.

 • romy verhove

  Hopelijk word een Dirupo 2 terug dan kunnen we normaal leven en minder belastingen betalen!Weg met de NVA!

 • Maya Debie

  Laat de kleuters toch eens meedoen. Ik ga vanaf de zijlijn toekijken hoe ze zichzelf gaan vernietigen en al hun stoere praat in de vuilbak gaat eindigen, net zoals hun bloedbroeders van NVA nu tegen komen. Dat wordt humor en standup comedy van de bovenste plank.Moet nu al lachen.Persoonlijk kan mij toch niks meer gebeuren.

 • Jan Verbeeck

  Weg met het cordon! De andere politiekers zijn gewoon bang om stemmen te verliezen als ze t cordon doorbreken! Niet slim