Exclusief voor abonnees

Toeristen niet welkom: Vlaamse houdt samen met 100 andere vrijwilligers grote kuis op Faeröer

Caro De Brouwer (27) gaat aan de slag op het meest westelijke eiland van de Faeröer. "In de zomer kun je hier met de ferry naartoe, nu hebben ze ons met een helikopter gebracht."
Caro De Brouwer Caro De Brouwer (27) gaat aan de slag op het meest westelijke eiland van de Faeröer. "In de zomer kun je hier met de ferry naartoe, nu hebben ze ons met een helikopter gebracht."
Nooit eerder vertoond: de Faeröer, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, zijn dit weekend 'gesloten voor onderhoud'. Gewone toeristen zijn er niet welkom. De Faeröer ontvangen wél 100 vrijwilligers van over de hele wereld om nieuwe infoborden en vuilbakken te plaatsen, uitkijkpunten aan te leggen en wandelroutes te bepijlen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.