Cédric V. sloeg tien jaar geleden al eens zijn zoontje dood.
Volledig scherm
Cédric V. sloeg tien jaar geleden al eens zijn zoontje dood. © rv

Tien jaar nadat hij huilend zoontje doodsloeg omdat hij wilde gamen: papa slaat weer baby kritiek

Tien jaar geleden sloeg Cédric V. (36) zijn zes maanden oude zoontje dood, omdat de baby huilde terwijl hij zat te gamen. Nu zit hij opnieuw in de cel. Zondagavond gooide hij zijn dochtertje van drie maanden hardhandig tegen de grond. Haar gehuil omdat ze honger had, werkte op zijn zenuwen. Het meisje liep meerdere schedelbreuken op en vocht gisteravond nog voor haar leven.

371 reacties

 • Anneke Roemer

  3 jaar geleden
  Wat is Belgie een raar land. Ze denken dat als je je straf uitzit, er geen enkel gevaar op recidief is? “Dan stopt het natuurlijk. Er waren dus logischerwijze geen voorwaarden meer hangende over het al dan niet omgaan met kinderen.” Hoezo “natuurlijk”? Hoezo “logischerwijze”?? Deze man is ziek in zijn hoofd en heeft agressieproblemen. Dat los je niet op met een gevangenisstraf. Een pedofiel laat je toch ook niet alleen met kleine kinderen? Waarom een babymoordenaar dan wel??
 • Danny Verkest

  3 jaar geleden
  Mijn moeder zei altijd pas op met mensen die geen lippen hebben,al eens goed naar die foto gekeken
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Moordenaars dienen voor eeuwig verbannen te worden,tussen vier muren..ver weg van de beschaafde wereld.
 • Ston Dw

  3 jaar geleden
  En hier zeggen ze hij/of zij krijgt 30 jaar en na één derde komen ze al vrij ?? wat een rotgerecht is dat hier !! zo iemand moest levenslang krijgen , en niet wat later met een enkelband rondlopen , geen genade voor dat monster !!!!!!!!!!
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Moordenaars moeten ALTIJD LEVENSLANG krijgen ,juist om nog "meerdere" moorden te voorkomen maar hier in Belgie begrijpt men dat blijkbaar niet!?Justitie en Gerecht zijn een klucht en dienen "met hoogdringendheid" te worden vervangen voordat er nog meer onschuldige slachtoffer(tjes) vallen.
 1. PREMIUM

  Gene Thomas heeft weinig te vrezen na uit de hand lopen optreden

  Ben je als artiest verantwoordelijk voor de uitlatingen van je publiek? Het optreden van Gene Thomas - op de zomerbar aan het kasteel van Laarne - werd geboekt via het officiële artiesten- en evenementenbureau Globe Entertainment. "In de algemene voorwaarden van onze contracten staat dat de organisatie dient te beschikken over alle nodige vergunningen, vereist om een evenement veilig te organiseren", stelt zaakvoerder Ilia Beyers. Advocaat Griffin Verept, gespecialiseerd in het contractenrecht, verduidelijkt. "Partijen zijn vrij om te bepalen wat ze willen in een contract, maar vandaag de dag kan een evenement uiteraard pas georganiseerd worden als het voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen inzake corona. Als het contract bepaalt dat de organisatie verantwoordelijk is voor de veiligheid en men oordeelt dat de coronamaatregelen daaronder vallen, dan lijkt het mij zeer onwaarschijnlijk dat een artiest schuld kan treffen bij de niet-naleving ervan door het publiek." Gene Thomas heeft dus weinig te vrezen, maar toch heeft hij het er volgens zijn platenfirma moeilijk mee dat men ook hem met de vinger wijst.
 1. PREMIUM

  Financiën roept 200.000 Belgen naar kantoor

  Via de bruine enveloppe moest ze uiterlijk op 30 juni binnen zijn, maar morgen is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan een helpende hand van een belastingambtenaar - corona, weet u wel - niet of te laat zullen doen. Zij zullen in het najaar uitzonderlijk - voor een allerlaatste kans - naar het belastingkantoor worden geroepen. Wie vorig aanslagjaar géén hulp vroeg, geniet géén uitstel.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. PREMIUM

  WHO: "Wereld keert niet snel terug naar 'oude normaal'"

  De wereld zal niet terugkeren naar 'het oude normaal' binnen een afzienbare toekomst. Dat is alvast de mening van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), nadat zondag wereldwijd een record van 230.000 nieuwe coronagevallen werd opgetekend. "Het virus blijft publieke vijand nummer één, maar de daden van vele regeringen en personen weerspiegelen dat geenszins", zei de directeur-generaal van de WHO. Volgens hem gaan te veel landen "in de verkeerde richting". Hij vermeldde er wel niet bij over welke landen hij het had. De coronapandemie heeft wereldwijd al aan 569.000 mensen het leven gekost.