Exclusief voor abonnees

Theo Francken (N-VA) na de mogelijke visafraude: “Ik ben géén goedgelovig man”

Theo Francken: "Als meneer Kucam effectief fraude heeft gepleegd, dan ben ik ontgoocheld en geshockeerd."
Photo News Theo Francken: "Als meneer Kucam effectief fraude heeft gepleegd, dan ben ik ontgoocheld en geshockeerd."
"Het is niet omdat er mogelijks één rotte appel is dat het systeem rot is." Theo Francken (N-VA) blijft achter zijn beleid rond humanitaire visa staan. Maar ook hij twijfelt of 'staatssecretaris Francken' deze crisis wel had overleefd. "De kans is reëel dat ik mijn ontslag had ingediend."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Nagels

  Francken heeft gedaan wat hij moest doen. Hem valt niets te verwijten. We kunnen alleen maar dankbaar zijn dat hij verantwoordelijk was voor Asiel en Migratie op het moment van de zwaarste asielcrisis ooit. Hij heeft zich dag en nacht ingezet om de massale instroom van asielzoekers humaan op te vangen, om daarna de asielstroom te doen afnemen, om akkoorden te sluiten voor humane terugkeer. Een streng, rechtvaardig en humaan asielbeleid. Hoed af.

 • jack vandenhende

  De NVA heeft nooit gevraagd om tegen te stemmen , enkel om te onthouden , dan kon het pakt nog eens goed nagekeken en opgevolgd worden , om te zien of het niet misbruikt kon worden . Het kon ook in een latere stadium nog goedgekeurd worden , na een onthouding . Dus vraag ik (en vele anderen) mij af , waarom een onthouding onmogelijk was , en het pakt zo dringend moest getekend . Nu bekend is geraakt dat Michel naar Europa gaat , denk ik dat de reden daarmee bekend is .

 • Jacky Denayer

  Aangezien toeval in politiek niet bestaat is het vreemd dat Marrakech , plots het daglicht ziet na 2 jaar stof vergaard te hebben en waarvan een halve planeet zelfs niet op de hoogte was. De grote strateeg voelde de nattigheid van ver aankomen en was voor Nba dit het geschikte alibi om met een vlucht vooruit de schade te beperken. Dat daarbij het land politiek stilstaat so what .. partijbelang gaat boven u en mijn welvaart !