De toegang van Vestiville
Volledig scherm
De toegang van Vestiville © Photonews

Test-Aankoop: "Benadeelden moeten schadevergoeding eisen”

De organisatie liet gisteren aanvankelijk weten dat het iedereen die een ticket kocht via Festicket en Eventbrite zal terugbetalen. Later klonk het echter dat de zaak zal worden 'bekeken'. Blijft de vraag wat zo'n belofte werkelijk waard is. Festivalgangers kunnen volgens Test-Aankoop sowieso een schadevergoeding eisen.

  1. Dit zei het productiehoofd van Vestiville voor de puinhoop: “Wij zijn geen scoutsmensen die eens een festival organiseren”

    Dit zei het productie­hoofd van Vestiville voor de puinhoop: “Wij zijn geen scoutsmen­sen die eens een festival organise­ren”

    Vandaag werd muziekfestival Vestiville in Lommel volledig afgelast. Een grote domper voor de organisatie, want zij hoopten “over vijf jaar het grootste urbanfestival van Europa te zijn.” Zo maakte Jan Pluym, productiehoofd bij Vestiville, zich begin dit jaar sterk in een interview met De Morgen. “Wij zijn geen vereniging van scoutsmensen die eens een festival gaan organiseren. Ik zit al vijftien jaar in het vak”, merkte hij toen op.