Terreurgroep geeft ontvoerde Yasmine (4) eindelijk terug aan mama: "Ze huilde veel. Gelukkig is ze kerngezond"

Met een roze winterjasje en een knuffel in elke hand komt Yasmine aan in Turkije. De rechtbank die haar vrijliet, vroeg om haar niet naar België te brengen, zodat ze een islamitische opvoeding kan krijgen.
Belga Met een roze winterjasje en een knuffel in elke hand komt Yasmine aan in Turkije. De rechtbank die haar vrijliet, vroeg om haar niet naar België te brengen, zodat ze een islamitische opvoeding kan krijgen.
De ontvoerde Belgische kleuter Yasmine (4) is na anderhalf jaar gevangenschap in een jihadistenkamp herenigd met haar moeder. De terreurgroep bracht haar naar een Turkse grensplaats, waar moeder Hajar al weken op haar dochter wachtte. "Ze huilde veel, maar is kerngezond", zegt een goede bron.

Met een roze winterjasje, haar bruine haar in een paardenstaartje en in elke hand een knuffel stak de ontvoerde Belgische kleuter Yasmine gisteren de grens van Syrië met Turkije over. Anderhalf jaar woonde ze in een tentenkamp op 4 kilometer van die grens bij een jihadistische militie die banden heeft met Al-Qaida.

Belga

Je hebt 21% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant