Exclusief voor abonnees

Telenet ziet klanten overstappen naar Orange na prijsverhoging

.
Telenet .
Een prijsverhoging doorvoeren in een concurrentieel landschap, is en blijft een risico. Telenet kan ervan meespreken. De telecomgroep heeft afgelopen kwartaal veel klanten zien overstappen naar de concurrentie - vooral naar Orange Belgium.

Even terug naar 23 juli. Die dag verhoogt Telenet zijn tarieven voor enkele populaire producten, zoals Whop en Whoppa (+1,7 euro per maand extra) en de mobiele abonnementen King en Kong (+1 euro per maand extra). Wigo-klanten betalen sinds die dag zelfs 3 euro meer per maand. Volgens Telenet zijn de prijsverhogingen noodzakelijk om de toekomstige investeringen te financieren en het netwerk up-to-date te houden.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen152 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Berghuis

  Met 3 overgeschakeld van telenet naar orange telefoon is ok 20€ onbeperkt bellen tv en internet veel problemen en op de klantendienst lees kluchtendienst van orange moet je niet rekenen 80% van de medewerkers is ongeschoold voor deze job en totaal niet geintresseerd je komt dan ook meestal in in een nederlands callcenter terecht Ik mijn buurman en mijn dochter zijn dan terug na telenet overgestapt

 • Mo Biraja

  Zegt ook alles Amerikaan aan het hoofd; joe porter ,en ge weet die mannen da zijn golddigers die hebben dollartekens in hun ogen ; zal wel een serieus aandeelpaket gekregen hebben bij zijn job Echte maffia als je weet hoe goedkoop internet in Frankrijk en Nederland is Pfff.....

 • Brent Van Renterghem

  Hier vallen ze zeer veel in panne en ietwat te duur, Telenet.

 • Wendy Steegmans

  Deze zomer ons laten overhalen bij andere provider. Als ons contract erop zit, gaan wij terug naar Telenet.

 • Sabine De Winne

  In Frankrijk Free : 14,99 internet, vaste lijn met onbeperkt bellen naar vaste lijnen in Europa en zoveel tv zenders, dat ik ze nog niet heb geteld, dit voor het 1 ste jaar, erna rond de 30€!! Das nog steeds een stuk minder of gelijk welke provider in België !