Exclusief voor abonnees

Team Pia: “De vriendschap was onze motor”

MET ALLEEN ERVARING IN COMMUNICATIE WAS HET TEAM PIA NIET GELUKT

Terwijl hun vrienden klinken, vieren de ouders van Pia de toekomst van hun dochter met een kus.
Photo News Terwijl hun vrienden klinken, vieren de ouders van Pia de toekomst van hun dochter met een kus.
Geen PR-bedrijf zou klaar krijgen wat Team Pia deed: in 24 uur bijna 2 miljoen ophalen. Met zestig zijn ze, en ze vormen een hechte vriendengroep. De meeste hebben ervaring met media, reclame en copywriting, maar dat is niet de verklaring van het succes. "Onze vriendschap was de motor voor deze actie."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Line Breemer

  Een positief signaal.... het zou normaal moeten zijn, dat onze gezondheidszorg hierin tussenkomt.... Als alle onnodige behandelingen, en veel te dure behandelingen die er enkel zijn om de rekening van de dokter te spijzen, geschrapt zouden worden, is er hier meer dan geld genoeg voor!

 • Dave Janssens

  Wel Peter Mariën het feit dat men een foto laten verspreiden met een toost alsof men de lotto gewonnen heeft, en dit zonder enige garantie op beterschap voor kleine Pia, doet mijn inziens weinig goeds vermoeden en de wenkbrauwen fronsen. Ik vind het in meer dan één opzicht allemaal een beetje misplaatst. Het is als een vieze nasmaak in de mond. Het voelt gewoon niet goed aan. Zonder garantie op beterschap voor die kleine heeft men tenslotte helemaal niets. Merkwaardig..

 • Francinne Declerque

  Laten we toch ook, en vooral de media danken die ook volgehouden hebben. Had de media dit niet openbaar gemaakt was er niks gebeurd, en zou mevrouw de block zich nog eens met een diepe zucht omdraaien terwijl ze een pollepel kaviaar naar binnen werkt. Ook novartis zal zitten champagne drinken op hun immorele overwinning... enfin, als het kleintje maar geholpen is. Maar vergeet niet er zijn vele Piatjes...

 • Gerard Teeuws

  Ik ben blij dat ik gestort heb. Liever helpen dan te moeten krijgen. Ik ben er ook niet armer van geworden. Wel tevreden.Voor de 4 miljard extra van De Block moet ik ook betalen, hier ben ik niet zo happy mee.

 • Peter Mariën

  Sorry, maar heb in mijn carrière als bankbediende iets gelijkaardigs meegemaakt. Miljoenen BEF werden gestort naar aanleiding van de benefiet. Uiteindelijk kon het kind in België worden geholpen i.p.v. in de VS. En nu komt het : het geld werd door de ouders belegd, jaarlijks dividend geïncasseerd en het kapitaal werd niet ten gunste van een ander goed doel gebruikt maar voor eigen gewin. Hopelijk gebeurt dit niet mocht er een goedkopere oplossing worden gevonden om klein Piatje te genezen.