Exclusief voor abonnees

Te weinig begeleiding en compensatie na 22/3: “Verzekeraar zegt eigenlijk: je bent minder slachtoffer dan je je voelt”

Valérie Gérard treedt op als advocate van slachtoffervereniging Life4Brussels.
Tim Dirven Valérie Gérard treedt op als advocate van slachtoffervereniging Life4Brussels.
Ruim drie jaar na de aanslagen in Zaventem en Brussel morren de slachtoffers over het gebrek aan begeleiding en compensatie. Diverse aanbevelingen van de parlementaire commissie zijn nog niet uitgevoerd. "Waarom moeten terreurslachtoffers vechten voor waar ze recht op hebben?"

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean petermans

  Tja, verzekeringen zijn altijd goed zolang je ze niet nodig hebt.

 • Luciano Van As

  Dit is een ware schande!! Zoveel jaren later en nog steeds geredetwist over vergoeding. Het wordt nu toch wel eens tijd dat de verkozenen al dan niet in een regering van lopende zaken hier eens ferm werk van gaat maken. Ik heb de indruk dat wij al bijna een jaar een schijn regering hebben, die gewoonweg dik wordt betaald om niks te doen ! Dit drama is gepleegd door IS aanhangers en nu zouden we ook deze nog moeten terugnemen uit Syrië.. Een tweede kaakslag voor de slachtoffers van Brussel. Foei!

 • Van Eersel Guy

  Ze hebben voor alles nen uitleg dat het hen goed uitkomt, weer zo'n lachertje om van te huilen

 • Paul Keulemans

  Je mag dat toch verwachten ! incasseren, daar zijn ze goed in, betalen stukken minder want dat gaat ten koste van het resultaat dus is er minder over om uit te keren aan de aandeelhouders die dan gaan morren en dus ook de riante bonussen van de top niet gaan goedkeuren ! En dat wil je als slachtoffer toch niet op je geweten hebben zeker ?????

 • Wesley Kenis

  Tot zover een "verenigd europa". Als er te graaien valt staan ze op de.eerste rij...als ze moeten inleveren moeten ze er nog eens over "nadebken"...zie gewoon baar hun oprotvergoedinh waar ze als snel zeiden er "recht" op te hebben...waar zijn deze mensen hun "rechten"...waar zijn nu UNESCO en de VN met hun "mensenrechten"?????