Archiefbeeld. Sven Mary
Volledig scherm
Archiefbeeld. Sven Mary © Photo News

Sven Mary bang voor #MeToo-risico’s: “Ik neem geen vrouwen meer aan”

Als een vrouw solliciteert bij het advocatenkantoor van Sven Mary, wordt ze uit angst voor #MeToo-toestanden de deur gewezen, zo bekent de strafpleiter in ons magazine 'NINA'. "Wij nemen geen vrouwen meer aan na een incident met een stagiaire."

100 reacties

 • andre Vanderhoven

  2 jaar geleden
  dit noemen ze discriminatie, als het andersom was hete het positieve discriminatie ! in wat voor een bekrompen maatschappij leven wij ,vrije meningsuiting? uiteraard blijf je respect houden voor elkander!
 • Leo Remant

  2 jaar geleden
  Er zijn inderdaad een minderheid die metoo misbruiken , maar hoe weet je wie wel ter goede trouw is , als chef kok ook meegemaakt toen ik een jonge dame de deur wees , zelfde aantijging
 • chantal steenackers

  2 jaar geleden
  Is onwettelijk om een bepaalde bevolkingsgroep uit te sluiten, als advocaat zou je dat moeten weten!
 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  Marc Camp. Volledig mee eens dat er vrouwen zijn die de me-too beweging misbruiken. Daar staat wel tegenover dat gedurende zeer lange tijd vrouwen effectief misbruikt werden en het niet meldden uit schrik hun job te verliezen. Om dan nu weeral ALLE vrouwen niet eens een kans te geven enkel en alleen omdat ze met het verkeerde geslacht geboren zijn is een brug te ver.
 • Erwin Lambrechts

  2 jaar geleden
  men oogst wat men zaait en da spreekwoord is hier echt wel op zijn plaats knap van Sven dat hij het openlijk durft te zeggen wat velen denken en doen ik zou de vrouwen de kost niet willen geven die zich op die manier hogerop gewerkt hebben .
 1. PREMIUM

  Bouwverlof

  Projectontwikkelaar Huyzentruyt pleit voor het afschaffen van het collectief bouwverlof. Hij meent dat men de bouwvakkers niet moet dwingen gezamenlijk in de duurste periode verlof te nemen. De maand juli is inderdaad de meest aangewezen maand om te blijven werken in 'den bouw'. En als er afspraken kunnen gemaakt worden met toeleveringsbedrijven zoals betoncentrales, moet het mogelijk zijn door te werken. Zo kunnen oudere bouwvakkers, die privé niet meer gebonden zijn aan de schoolvakantie, verlof nemen in de rustiger en vooral goedkoopste verlofmaanden zoals juni en september. Als betoncentrales onderling afspraken maken om de toelevering te waarborgen, kan er volgens mij geen probleem zijn. Hubert Buysse, Deinze