Exclusief voor abonnees

Straffe Hendrik wil CD&V leiden, maar wacht op Crevits

Geert De Rycke
Volgens Hendrik Bogaert moet CD&V weg uit het voorzichtige midden en is er enkel een toekomst als traditionele, rechtse volkspartij. Met zijn manifest wijst alles erop dat de West-Vlaming straks een gooi doet naar het voorzitterschap van CD&V, al laat hij dat zelf nog in... het midden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc Deglin

  als een partij een andere richting wil uitgaan , dan moet ze dat nooit doen met de oude garde , want dan veranderd er niets. een oude auto herspuiten in een niet kleurtje , maakt nog altijd geen nieuwe auto.

 • werner Van der Kelen

  Zal nooit vergeten hoe Van Rossem dit heerschap op 5 minuten tijd alle hoeken van de kamer liet zien, en dat hij niet meer wist wat zeggen

 • Helen Clinton

  Hoeveel traditionele rechtse volkspartijen heeft Vlaanderen nodig? We hebben reeds NV-A en Vlaams Belang, nu ook nog de CDV? Ik stel voor om de CDV op te doeken. Ze bieden geen enkele meerwaarde. Ze zijn niet Christelijk, noch democratisch (zie laatste verkiezingsuitslag) en al zeker niet Vlaams. (tenzij er Vlaamse Walen bestaan)?! Ik stel voor dat de Crem en Bogaert overstappen naar de NVA of Vlaams Belang. Beken eens kleur mannen.

 • Rene Artois

  Zolang de cd&v er niet in slaagt om de 800.000 arco bestolenen voor 100% te vergoeden, zoals zij beloofden, tot zolang zal die partij in de marginaliteit blijven hangen. Dat alle organisaties binnen de christelijke beweging samenleggen om de vergoeding te regelen, daar zitten miljarden reserves.

 • luc verriest

  Ik begrijp niet goed wat deze politicus nog te zoeken heeft bij die wollige angsthazen van de CD&V