Exclusief voor abonnees

Sterven door straffe selfie: het is niet onze schuld, maar zit in ons DNA

Gigi Wu trok aan het einde van een bergtocht snel een bikini of een fleurige zomerrok aan om bovenop een rots prachtige selfies te maken. Maar begin dit jaar liep het fout. In het Yushan National Park donderde ze in een 30 meter diep ravijn.
Gigi Wu Facebook (G哥比基尼的高山足跡) Gigi Wu trok aan het einde van een bergtocht snel een bikini of een fleurige zomerrok aan om bovenop een rots prachtige selfies te maken. Maar begin dit jaar liep het fout. In het Yushan National Park donderde ze in een 30 meter diep ravijn.
Vakantietip anno 2019: overlijd niet tijdens het maken van een selfie. U fronst de wenkbrauwen? Van 2011 tot 2017 werden wereldwijd liefst 259 selfiedoden geregistreerd en de onderzoekers zelf noemen dat cijfer 'het topje van de ijsberg'. "Ons leven op het spel zetten voor een straffe foto: het zit in ons DNA."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • herman van cauter

  Nee, dit zit niet in "ons" DNA ! Wel in het DNA van een paar onnozelaars die denken dat gans de wereld hun frustraties interessant vinden ! 'Stoefersbook' staat vol met eigendunk.

 • Ingrid Charlier

  Idioten daar heb ik geen medelijden mee. Alles voor een stomme selfie zelfs hun leven.

 • Eida Lam

  Dus domheid is genetisch bepaald. Dat wisten we al.

 • philippe decock

  Eigen schuld , dikke bult...

 • Liesbeth Cuppens

  Zoveel drukte om een paar foto's. Mensen kunnen blijkbaar niet meer rationeel denken wanneer ze de kans zien om een foto te trekken. Ze zetten hun leven op het spel om te kunnen pronken met hun kiekjes of zelfportretten. Hun verstand is op zo'n ogenblik duidelijk met pensioen.