Exclusief voor abonnees

Staan blinken bij de opening is één ding. Goede manager zijn is iets anders

PASTABAR TOM BOONEN IN SLECHTE PAPIEREN

Boonen met Filippo Catania, de Italiaan die samen met z'n vrouw Roberta de pastabar in Sint-Truiden uitbaat.
Karolien Coenen Boonen met Filippo Catania, de Italiaan die samen met z'n vrouw Roberta de pastabar in Sint-Truiden uitbaat.
Voor de pastabar van Tom Boonen in Sint-Truiden lijkt het einde nabij. BV's in de horeca: ze maken er niet zelden een potje van. Wanneer hun restaurants en cafés opengaan, staan ze trots te blinken, maar waarom blijkt het zo moeilijk voor bekende gezichten om van hun zaak een succesverhaal te maken?
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Anderhalf jaar nadat Tom Boonen samen met enkele vennoten in hartje Sint-Truiden 'Roberta Pastabar' opende, ziet het ernaar uit dat de ex-wielrenner zich gaat terugtrekken uit de zaak. "Het gaat momenteel inderdaad moeilijk", erkent Paul De Geyter, naast manager van Boonen ook medevennoot in de pastabar. "De reden? De vele wegenwerken in de binnenstad. Geen mens die hier nog geraakt", beweert De Geyter. Al ligt de echte oorzaak eerder bij mismanagement, zo wordt in lokale horecamiddens gefluisterd. "En Tom zelf? Die krijgen we hier in Sint-Truiden niet te zien. Ook dat speelt een rol."

Je hebt 22% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant