Een groep collega's slaat de handen ineen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep collega's slaat de handen ineen. © thinkstock

Sssst... de baas is daar: jezelf zijn op het werk? Niet met leidinggevende in de buurt

Eén op de vijf landgenoten heeft moeite om zichzelf te zijn op de werkvloer, concludeert uitzendspecialist ASAP.be na een bevraging. Een toxische werkomgeving of een laag zelfbeeld spelen een rol. Of het moet zijn dat de baas komt aanwaaien: dan heeft de helft van de werknemers moeite met zichzelf te zijn.

1 reactie

 • Per Bloem

  3 jaar geleden
  Lol 1000zende keer meegemaakt Zodra ze de baas bespeurde zouden ze je omlopen zo druk hebben ze het Tot die weg is doen ze niks meer als roddelen over hen die werken met of zonder baas
 1. PREMIUM

  België geeft Google boete van 600.000 euro

  De Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) heeft Google Belgium een boete van 600.000 euro opgelegd, omdat de zoekmachine het recht van een burger om vergeten te worden niet naleefde. Het is volgens de GBA de hoogste boete die ze tot nu toe heeft opgelegd. Google weigerde het verzoek van 'iemand die door zijn functie een rol speelt in het openbare leven in België' om de aan zijn naam gekoppelde zoekresultaten te verwijderen uit de zoekmachine. Het ging om verwijzingen naar mogelijke banden met een politieke partij en om verwijzingen naar een klacht over pesten die lang geleden ongegrond werd verklaard.
 1. PREMIUM

  Speelplein in quarantai­ne na besmetting

  In het Antwerpse Mortsel moeten 27 kinderen van de speelpleinwerking twee weken in quarantaine, nadat een papa en zijn kind positief testten op Covid-19. Ook het personeel en de jobstudenten gaan in quarantaine, hoewel zij negatief testten. Vorige week woensdag - de eerste week dat de speelpleinwerking open was - meldde een vader dat hij besmet was. Enkele ouders zouden toen al hun kinderen thuisgehouden hebben. Vrijdag werd bevestigd dat ook het kind positief getest had. "Dan hebben we beslist de speelpleinwerking twee weken stop te zetten. De ouders van de 27 toen aanwezige kinderen zijn hen komen halen", klinkt het bij het stadsbestuur. Op de speelpleinwerking komen ook nog andere kinderen, zoals op zomerkampen en creakampen, maar die hoeven niet in quarantaine. "De bubbels worden strikt gescheiden", aldus bevoegd schepen Livia Moreau (Open Vld). (BSB)