Spoedarts staat na negen jaar terecht voor verdacht overlijden echtgenote: "Medische fout of hartfalen, maar ik heb Christel níet vermoord"

Spoedarts Kris P. werkt momenteel in een ander ziekenhuis.
Geert De Rycke Spoedarts Kris P. werkt momenteel in een ander ziekenhuis.
"Ik heb niks te maken met de dood van Christel." Spoedarts Kris P. (49) uit Brakel hield gisteren voor de correctionele rechtbank van Oudenaarde zijn onschuld staande. Zoals hij al meer dan zes jaar doet. P. wordt beschuldigd van gifmoord en poging gifmoord op zijn vrouw. Die werd in 2009 een eerste keer naar de kliniek gebracht met een forse dosis insuline in haar bloed, de tweede keer met een overdosis morfine. Dat werd haar fataal. P. zegt dat het twee keer om "medische fouten" moet gaan.

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronald Polutnik

  En dat , tweemaal medische fouten . Ik denk deze spoedarts heeft levenslang nodig . Niets anders . Maar ja ik was het vergeten , we leven in België . Sorry

 • Anthony van der Borght

  Hij kan zeggen wat hij wilt als er genoeg bewijs is dan is het zo .

 • Dirk Hofstede

  Schuldig , schuldig , bewijzen moeten ECHTE bewijzen zijn. Die bewijzen van het Belgische gerecht/justitie zijn wel vaker heel vaag en vreemd. Sinds de Parachute moord vertrouw ik niet meer zo op de Belgische Justitie. Ook de Kasteelmoord is een grote soap. En zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.

 • Elisa deJong

  hij was haar zat... wat ontzettend om dan zoiets gruwelijks te doen, wat je je vijand zeg maar nog niet aandoet.. Wat toevallig, dat ze 2x verkeerde dosis kreeg. Hopelijk komt de waarheid aan het licht.

 • Thomas Wegner

  Duidelijke foto, zeg. Sprekend.