Exclusief voor abonnees

Spaanse zon in Leuven

We zijn verzot op tapa's, maar beseffen maar al te goed dat de gerechtjes niet tot de meest verfijnde keuken behoren. Zowel wat bereiding als presentatie betreft probeert Merkat in Leuven daar verandering in te brengen. Een verrassing is dat niet, als je weet dat dit restaurant het geesteskind is van de jonge chef-kok Niels Brants, die naast de deur al het gastronomische restaurant EssenCiel uitbaat. Samen met zijn rechterhand Jens Nemeth, die hier aan het fornuis staat, werkte hij een menukaart uit die beperkter is dan die van een traditioneel tapasrestaurant, maar ook enkele verrassingen in petto heeft.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant